Enfield-Rifles.com Homepage
Forum Home Forum Home > Off Topic > OT Forum
  New Posts New Posts RSS Feed - Issues posting on site...
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login


Issues posting on site...

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Message
Eric View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Moderator

Joined: October 23 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 675
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eric Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Issues posting on site...
    Posted: May 27 2015 at 11:33pm
I know a few of you have been experiencing problems posting over the last week. We have been working on getting the issue resolved, and thought we had, but it's still plaguing us. I will update this post as soon as we have it resolved. 

Please bear with us as we troubleshoot the problem.

Thanks,
Eric
Back to Top
Sponsored Links


Back to Top
fross View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: May 24 2014
Location: France
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fross Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 28 2015 at 7:25am
he!!o Eric,

Excuse me for my poor english... 

I didn't try to post, but I have another problem with the forum.
I'm blocked on page 1 on each forum.
Impossible to go to page 2 or 3 or more...

I use Opera, but I tried with IE or Mozilla Firefox (and on different computers) and it's the same thing.
It lasts for several days now. Confused

Francois
Back to Top
SW28fan View Drop Down
Special Member
Special Member
Avatar
Donating Member

Joined: July 02 2007
Location: Texas
Status: Offline
Points: 2253
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SW28fan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 28 2015 at 8:22am
Seeing if I can Post
Have a Nice Day
If already having a nice day please disregard
Back to Top
sc-sarge View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: March 23 2015
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sc-sarge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 4:57am
I am also having problems moving past page 1. When you click on 2 or higher it the screen will roll but back to page 1. My browser is Chrome.
Back to Top
Eric View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Moderator

Joined: October 23 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 675
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eric Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 9:27am
Give it a try now, guys. See if you can get past page 1. 

Let me know if you still can't get past page 1.

Eric
Back to Top
fross View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: May 24 2014
Location: France
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fross Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 10:17am
Still cannot get past page 1. Unhappy
Back to Top
Zed View Drop Down
Special Member
Special Member
Avatar
Donating Member

Joined: May 01 2012
Location: France
Status: Online
Points: 1931
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zed Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 11:47am
Just been looking to see if I can access other pages and it seems that I have the same problem. If Itry to select page 2 or 3 etc, it goes back to page one of that forum section.
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Back to Top
Shamu View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
Logo Designer / Donating Member

Joined: April 25 2007
Location: MD, USA.
Status: Offline
Points: 7692
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shamu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 12:44pm
Everything is working normally for me. I'm using Firefox (38.0.5). Maybe download that (its free) & see if it works for you?
PitBull, spawn of Rottie!
Back to Top
Eric View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Moderator

Joined: October 23 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 675
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eric Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 1:07pm
You may have to clear your web cache before it will work. Give that a try. If you don't know how to do it, send me a PM and I'll give you a hand.
 
Eric
Back to Top
sc-sarge View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: March 23 2015
Location: United States
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sc-sarge Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 7:34pm
My forum is working nicely now.....I can now move through page 4......that's at least as far as I tried....thanks a lot
Back to Top
fross View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: May 24 2014
Location: France
Status: Offline
Points: 60
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fross Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 8:30pm
For me too. I didn't clear the web cache, but the forum is working normally now. Thumbs Up

Francois
Back to Top
Eric View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Moderator

Joined: October 23 2005
Location: United States
Status: Offline
Points: 675
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Eric Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 02 2015 at 9:24pm
I'm glad things are working for you guys now!

Eric
Back to Top
Scottbird38 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: November 25 2015
Location: Pa
Status: Offline
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Scottbird38 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: November 30 2015 at 12:07pm
i cant seem to figure out how to post pictures
Back to Top
25-5 View Drop Down
Special Member
Special Member
Avatar
Donating Member

Joined: February 19 2013
Location: 1945
Status: Offline
Points: 256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 25-5 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: May 26 2016 at 12:22pm
Today (5/26) when I post I get "Access Denied".  The post is there, but not in the recent posts column.  I have shut off the computer etc., w/o good result.
"a rumor is half way around the world before the truth gets it's boots on." (Mark Twain)
Back to Top
Shamu View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar
Logo Designer / Donating Member

Joined: April 25 2007
Location: MD, USA.
Status: Offline
Points: 7692
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Shamu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 05 2016 at 8:52am
Something odd is happening. Have you recently changed something, such as a secure browser?
When I tried to view your profile & check for issues I was denied access to your end because I didn't have "sufficient permissions". That's usually caused by some kind of security block at your ISP or server to prevent hackers.
PitBull, spawn of Rottie!
Back to Top
25-5 View Drop Down
Special Member
Special Member
Avatar
Donating Member

Joined: February 19 2013
Location: 1945
Status: Offline
Points: 256
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 25-5 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: June 06 2016 at 5:18am
Shamu
After sending a successful test PM to Tony. I sent the following:
 Tony
That PM went.  Yesterday I was attempting to do a screenshot of the prompts I was getting, to send to Shamu.  Well, instead of getting access denied it worked.
I sent Shamu a PM about it with my thanks.
Also did a post on Enfield pistols and it worked.
Later I received a PM from Eric.  I told him it fixed itself, and that you and Shamu had been helping me.
I use a laptop with Windows 10 and Vipre security.  Been that way since 10 came out.  I have no idea how to block or hide anything.  I have no trouble on other sites and not here until now, and I think that is OK, but now not sure.
I see Shamu's post and will respond forthwith.
Please let me know that you got this and that Eric got the PM I sent to him.
Thanks Tony
This PM did not go.  I got a red ERROR: "Only members with sufficient permission can access this page."
I copied this and now will see if it posts.  You guys have my email BTW.
"a rumor is half way around the world before the truth gets it's boots on." (Mark Twain)
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.05
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.